Mandlové hříbečky

Vše spojíme a z těsta tvarujeme hříbečky. Necháme je do druhého dne ztuhnout a pak hlavičky máčíme v čokoládové polevě.

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Mandlové hříbečky – to upečení je skvělý nápad , možná zkusím !

    x
    xxkouckaxx

    Mandlové hříbečky jsme vyzkoušela a až na mírné patvary byly dobré !

    x
    xxkouckaxx

    já bych asi také zvolila tu variantu s moukou a upěčením

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist