Mandle v bílé čokoládě s třešněmi

Suroviny

mandle
120 g
bílá čokoláda
250 g
kandované třešně
100 g

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Mandle zalijeme vařící vodou, necháme 10 minut stát a pak oloupeme a rozpůlíme.

Mandle rozložíme na plech s pečícím papírem a při 150°C pražíme 30 minut.

Kandované třešně nasekáme nadrobno. Ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu, přidáme kandované třešně a promícháme. Do papírových košíčků dáváme lžící čokoládu a hned posypeme mandlemi.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2011 3:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist