Mandle v bílé čokoládě s třešněmi

Suroviny

mandle

120 g

bílá čokoláda

250 g

kandované třešně

100 g

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Mandle zalijeme vařící vodou, necháme 10 minut stát a pak oloupeme a rozpůlíme.

Mandle rozložíme na plech s pečícím papírem a při 150°C pražíme 30 minut.

Kandované třešně nasekáme nadrobno. Ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu, přidáme kandované třešně a promícháme. Do papírových košíčků dáváme lžící čokoládu a hned posypeme mandlemi.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2011 3:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist