Mandle v bílé čokoládě s třešněmi

Suroviny

mandle

120 g

bílá čokoláda

250 g

kandované třešně

100 g

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Mandle zalijeme vařící vodou, necháme 10 minut stát a pak oloupeme a rozpůlíme.

Mandle rozložíme na plech s pečícím papírem a při 150°C pražíme 30 minut.

Kandované třešně nasekáme nadrobno. Ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu, přidáme kandované třešně a promícháme. Do papírových košíčků dáváme lžící čokoládu a hned posypeme mandlemi.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2011 3:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist