makrely-na-pomeranci-352x198.jpg

Makrely grilované na pomeranči

Brambory dobře omyjte a uvařte je ve slupce skoro doměkka. Papriky omyjte, osušte a zbavte jaderníků a semínek. Pepř a kmín rozdrťte a smíchejte se solí. Kažždou makrelu omyjte, dobře osušte, potřete olejem a posypte hustě kořením. Položte je na (nebo pod) rozehřátý gril, přidejte...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Makrely grilované na pomeranči – ta kombinace surovin mne neláká.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist