Makrela po řecku

Očištěné ryby osolíme a opečeme na oleji. Téměř hotové je vyjmeme. Do výpeku dáme rajský protlak a kečup, to osmahneme, přidáme třený česnek, na kolečka nakrájenou cibuli. Zalijeme červeným vínem, dochutíme cukrem a dosolíme. Makrely vložíme do pekáče, přelijeme šťávou a produsíme. Podáváme...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    makrelu míváme vlastně jen kupovanou uzenou , chystám se vyzkoušet grilovanou

    Viky17

    Makrela po řecku – makrelu znám uzenou a připadá mi velmi mastná a těžká :-)))))))

    z
    Zuzana2403

    Makrelu máme rádi dělanou na grilu, vyzkoušíme i tuto variantu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist