Makovec v domácí pekárně

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Do pečící mísy dáme mléko, vejce, olej, mák, cukr a mouku smíchanou s práškem. Zapneme na program „Moučník“ a po dopečení přidávám ještě dalších 20 minut v pekárně. Jestli je hotový, zjistíme pomocí špejle, která po vpíchnutí do makovce, musí...

Diskuze

16 komentářů

    zdeněk b

    Vyzývám autory příspěvků, aby komentovali věcně a na základě zkušenosti s receptem, hodnotili svůj výsledek nebo doporučovali případné změny v receptu. Komentáře typu „škoda, že domácí pekárnu nemám“ nebo „mák je v naší kuchyni velmi oblíbený“ nikoho nezajímají, nebo minimálně neobohatí. Zkuste se zamyslet nad účelem komentářů.

    x
    xxkouckaxx

    Moučník, který je jednoduchý na přípravu a velmi chutný – tohle se chystám vyzkoušet !

    x
    xxkouckaxx

    pekárnu používám doma občas , ale buchtu jsem v ní ještě nedělala

    a
    ajalienka

    Mak je zdravy a preto kolace z neho aj robim.

    v
    vivi100

    mak je v nasej kuchyni velmi oblubeny.

    h
    Hoja

    Hrnek používám 250 ml

    h
    hoooli

    miluji mák

    r
    Reesie

    Chutný. Určitě vyzkouším.

    m
    Marta75

    Vypadá skvěle, vyzkouším.

    a
    Aine

    škoda, že domácí pekárnu nemám

    b
    brontik

    v pekárně může být dobrý

    x
    xxkouckaxx

    musím vyzkoušet

    p
    puntik

    můžu vyzkoušet, jen zde není udáno jak velký je ten hrnek

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist