Makovec v domácí pekárně
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Do pečící mísy dáme mléko, vejce, olej, mák, cukr a mouku smíchanou s práškem. Zapneme na program „Moučník“ a po dopečení přidávám ještě dalších 20 minut v pekárně. Jestli je hotový, zjistíme pomocí špejle, která po vpíchnutí do makovce, musí...
Vyzývám autory příspěvků, aby komentovali věcně a na základě zkušenosti s receptem, hodnotili svůj výsledek nebo doporučovali případné změny v receptu. Komentáře typu „škoda, že domácí pekárnu nemám“ nebo „mák je v naší kuchyni velmi oblíbený“ nikoho nezajímají, nebo minimálně neobohatí. Zkuste se zamyslet nad účelem komentářů.
Moučník, který je jednoduchý na přípravu a velmi chutný – tohle se chystám vyzkoušet !
pekárnu používám doma občas , ale buchtu jsem v ní ještě nedělala
Mak je zdravy a preto kolace z neho aj robim.
mak je v nasej kuchyni velmi oblubeny.
Hrnek používám 250 ml
miluji mák
Chutný. Určitě vyzkouším.
Vypadá skvěle, vyzkouším.
škoda, že domácí pekárnu nemám
v pekárně může být dobrý
musím vyzkoušet
můžu vyzkoušet, jen zde není udáno jak velký je ten hrnek