Majonéza levná a chutná

Všechno dáme do hrnku a postavíme jej do vodní lázně. Za stálého míchání a nahřívání mícháme do zhoustnutí. Majoněza se nesmí vařit. Pak mícháme až do vychladnutí.

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    jejda to už je let co jsem naposledy dělala majolku – teď jsem na to líná a v obchodě je skvělý výběr !

    D
    doublefantasy

    určitě je to doma lepší bez těch různých konzervantů, ale nechtělo by se mi.. na druhou stranu když ji nutně potřebujete a zapomenete koupit, tak se takový recept hodí

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist