Majonéza levná a chutná
Všechno dáme do hrnku a postavíme jej do vodní lázně. Za stálého míchání a nahřívání mícháme do zhoustnutí. Majoněza se nesmí vařit. Pak mícháme až do vychladnutí.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Všechno dáme do hrnku a postavíme jej do vodní lázně. Za stálého míchání a nahřívání mícháme do zhoustnutí. Majoněza se nesmí vařit. Pak mícháme až do vychladnutí.
jejda to už je let co jsem naposledy dělala majolku – teď jsem na to líná a v obchodě je skvělý výběr !
určitě je to doma lepší bez těch různých konzervantů, ale nechtělo by se mi.. na druhou stranu když ji nutně potřebujete a zapomenete koupit, tak se takový recept hodí