majolka-z-varenych-zloutku.jpg

Majolka z vařených žloutků

Do mixéru nalijeme mléko, dáme čerstvý žloutek a uvedeme jej do chodu. Přidáme vařené žloutky a po chvíli za stálého mixování přiléváme po částech olej. Bude-li hmota příliš hustá, zředíme ji citrónovou šťávou nebo trochou mléka. Nakonec majonézu ochutíme solí a cukrem, případně i trochou...

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Raději dám přednost koupené majolce.

    s
    stana1

    Taky by se mě s ní nechtělo dělat.

    l
    ladouch

    Může být dobrá určitě zkusím.

    j
    jankac

    ešte som ju nerobila, ale už ju vyskúšam

    l
    lucik21

    Majolka z vařených žloutků vypadá zajímavě

    b
    Bobina1

    Majolka z vařených žloutků jsem neznala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist