Majolka z vařených žloutků

Suroviny

vařených žloutků
2 ks
čerstvého žloutku
1 ks
citrónu
1/2 ks
oleje
250 ml
mléka
2 ČL
cukr
dle chuti
sůl
dle chuti
hořčice
dle chuti
worcestrová omáčka
dle chuti

Postup přípravy:

Do mixéru nalijeme mléko, dáme čerstvý žloutek a uvedeme jej do chodu. Přidáme vařené žloutky a po chvíli za stálého mixování přiléváme po částech olej. Bude-li hmota příliš hustá, zředíme ji citrónovou šťávou nebo trochou mléka. Nakonec majonézu ochutíme solí a cukrem, případně i trochou worcestrové omáčky nebo hořčice.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2016 11:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist