Majolka z vařených žloutků

Suroviny

vařených žloutků
2 ks
čerstvého žloutku
1 ks
citrónu
1/2 ks
oleje
250 ml
mléka
2 ČL
cukr
dle chuti
sůl
dle chuti
hořčice
dle chuti
worcestrová omáčka
dle chuti

Postup přípravy:

Do mixéru nalijeme mléko, dáme čerstvý žloutek a uvedeme jej do chodu. Přidáme vařené žloutky a po chvíli za stálého mixování přiléváme po částech olej. Bude-li hmota příliš hustá, zředíme ji citrónovou šťávou nebo trochou mléka. Nakonec majonézu ochutíme solí a cukrem, případně i trochou worcestrové omáčky nebo hořčice.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2016 11:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist