Pětka největších skandalistů roku 2007

O letošní nejzajímavější skandály a největší bulvární kauzy se zasloužila pětice slavných: Britney Spears, Paris Hilton, Anna Nicole Smith, Owen Wilson a Lindsay Lohan.

Posledně jmenovaná, jednadvacetiletá herečka, začala loňský rok v léčebně pro alkoholiky Wonderlands. Jenže na jaře už zase hrdlo prolévala ve vyhlášených barech a v květnu ji zatkli opilou na mol přímo za volantem. V červenci byla opět na léčení v Promises, ale po propuštění se opilá honila s policisty v Beverly Hills.

To Owen Wilson ze sebe udělal oběť lásky. Po rozchodu s Kate Hudson neunesl, že si tato krásná hollywoodská herečka rychle našla náhradu. A tak lahvičku s léky na spaní zapil vodkou. Smrti sice unikl jen o vlásek, ale chuť do života mu zůstala a na Kate rychle zapomněl. Od srpnové události do konce roku stihl randit s Jessikou Simpson a teď s modelkou Le Call.

Třetí místo obsadila dnes již zesnulá Anna Nicole Smith. Právě její smrt a následný příběh o nešťastné ženě, která se léky předávkovala v hluboké depresi, živil magazíny od února až do léta. Ještě než byla blonďatá hvězda na pravdě boží, rozhořel se boj o poručnictví její pár týdnů staré dcery, která zdědila veškerý majetek. Dalším smutným faktem na celém příběhu je, že svého staršího syna pochovala Anna Nicole jen krátce před svým odchodem, v září 2006.

Ačkoli je zvyklá dostávat to nejlepší, vysloužila si dědička Paris Hiltonová tentokráte pozici stříbrnou. Skandalistka s vulgární historií a tváří nevinné Barbie totiž nikdy neuvažovala nad tím, že někteří soudci mohou být neuplatitelní. A tak si za porušení podmínky a opakované řízení pod vlivem alkoholu skutečně vysloužila 45 dní za mřížemi a skutečně si polovinu musela odsedět.

No a konečně je tu jednička Britney Spearsová. Medaili a uznání si rozhodně zaslouží. Nebyl totiž týden v roce, kdy by neprovedla něco šíleného, co by oblétlo celý svět. Začalo to loni v lednu jejím divokým řáděním na klubové scéně v Los Angeles, kam se opíjet do němoty vyrážela zásadně bez kalhotek s Paris Hiltonovou, následovalo odebrání dětí a svěření do péče otci, oholení hlavy, léčba v sanatoriu pro alkoholiky, náhodný sex s neznámými muži a údajná těhotenství, válka s exmanželem a končilo to krádežemi spodního prádla či zapalovače, jehož hodnota přesahovala o něco málo dolar.

31.12.2007 12:00| autor: Famous

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist