Nejpodivnější svatby roku 2010

Ne každá svatba má tradiční průběh a některé jsou doslova šokující. Pojďme si připomenout ty nejpodivnější obřady, o kterých noviny informovaly v uplynulém roce. Kterou svatbu vyhodnotíte jako nejšílenější?

Horkým favoritem bude zcela jistě nedávná zpráva o masakru na svatbě v brazilském Camaragibe, kde ženich při obřadu zastřelil nevěstu, svědka a nakonec sebe. Svůj čin zřejmě pečlivě plánoval, protože svatebčanům dopředu vzkázal, že má pro ně překvapení. Děvčata a budoucí nevěsty, vezměte si z toho ponaučení a nezapomeňte své snoubence podrobit psychiatrickému vyšetření, než s nimi přistoupíte k oltáři!

Na vůli rodičů se v moderním světě obvykle moc nehledí, starouškové se zkrátka musí smířit s tím, koho jste si přivedli domů. Co když se ale zabední a smířit se nehodlají? Rodiče mladého ženicha z francouzského Grenoblu vyštrachali napoleonský zákon z roku 1803, podle kterého mohou vetovat synovo rozhodnutí oženit se s jeho vyvolenou. A hned toho využili. Oddávající starosta svatebčanům těsně před obřadem oznámil, že ohlášky byly na přání rodičů legálně zrušeny.

Mnohem horší taktiku zvolila ruská matka, která chtěla zabránit sňatku své dcery s Marokáncem. Svatba se měla konat v Maroku, nevěsta ale zmeškala let. Těsně před odletem totiž matka zavolala policii, že její dcera spolupracuje s teroristy a hodlá vyhodit letadlo do povětří. Nevěstu tak místo svatebního pochodu čekal přísný výslech. Maminky to s námi myslí vždycky dobře, že…

Doporučujeme: Dovolená Maroko

Přitom takový Marokánec může být docela dobrá partie, když uvážíte, že by váš potomek mohl navléknout snubní prsten třeba také krávě. Jako jistý mladý Indonésan, který neodolal pokušení a k všeobecnému pohoršení okolí s jednou dojnicí zhřešil. Na svou obhajobu uvedl, že ho kráva svedla, a je do ní vážně zamilován. Aby uchránil čest milenky i svoji, pojal ji za manželku.

Ke svatebním obřadům se zvířaty ale nedochází jen v zemích třetího světa, do podobného svazku vstoupil letos také mladý Australan, který chtěl zlegalizovat svůj hluboký vztah s pětiletou fenkou labradora. Na rozdíl od indonéského mladíka je však jeho láska ke zvířeti údajně čistě platonická.

Dobrá, na světě najdete místa, kde se můžete nechat oddat se svým domácím mazlíčkem, to už je celkem normální. Angličan Andy Park ale sedí s vážným problémem – kdo ho oddá s vánočním stromkem? Ochotného faráře zatím nenalezl, přestože jde o vztah dlouhodobý – pan Andy slaví Vánoce každý den už sedmnáct let a krásou vánočního stromečku se opájí neustále. „Už mám dokonce i snubní prsten, ale ještě netuším, na kterou větev ho pověsím,“ svěřil se médiím zamilovaný snoubenec.

A teď, vdané dámy, ruku na srdce – nebyla vaše svatba tak trochu nudná? 🙂

30.12.2010 12:00| autor: Libuše Burger

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist