V pořadí již čtvrtá kniha přináší více stránek, více receptů, více fotografií z natáčení a také defilé hostů – známých osobností, kolegů kuchařů i dalších milovníků dobrého jídla a pití v nejrůznějších scenériích.
Ocitneme se tak v hájence v Brdech, chybět nebude ani kubánský bar, ruská hospůdka, tradiční česká zabijačka, řecká taverna, farma v Olšanech, zámek v Dačicích, jahodové plantáže, sklizeň burčáku, chatová osada u Blanice, svatováclavská pouť, mnichovský Oktoberfest, ekologická farma v Krkonoších a další.
Především je to ale kniha plná barev, vůní a chutí, receptur na jídla klasická i experimentující, sytá i lehká zeleninová, bylinková a ovocná, kniha, kde nechybí pokrmy z plodů moře ani gurmánské speciality okořeněné exotikou dálav.
Knihu vydala Česká televize.
Zdroj: Webreporter