Nejkrásnější róby pro rok 2013

Plesová sezóna je sice už dávno v plném proudu a možná máte před sebou už jen nějaký ten docela malý ples, ale přesto všechno řešíte, že chcete být za královnu? S námi můžete!

Našli jsme pro vás totiž ty nejkrásnější róby z celého světa a vy se teď pohodlně usaďte a pusťte se do prohlížení. Věříme, že si vybere i ta nejnáročnější čtenářka.

Našimi favority jsou šaty typické pro princeznu. Koneckonců i módní návrháři dávají přednost ženskosti a korzetové šaty s nabíranou sukní dokážou udělaz dámu snad z úplně každé ženy. My osobně bychom si v nich na plese připadaly jako královny a co vy?Že to není nic pro vás? Pak vás potěší i volné splývavé šaty, které dokonale kopírují postavu nebo extravagantně řešené živůtky. V letošních trendech se fantazii rozhodně meze nekladou.

[[related]]
 
Zdroj foto: mosthappenings.com, satickynamiru.cz, 1dress.co.uk, faviana.com,  8weddingdresses.com, fancyladies.com, mylovepromdresses.com, dressingvogue.com, foxygown.com, women3.com, favim.com, prom-dress-gown.com, lightweddingdresses.com, sinospecial.com, whiteazaleapromdresses.blogspot.com, strictlysinatra.comm, ingowns.com, weddingdress4cheap.com, lorabridaldress.com, referdress.com, jcpenney.cc, rissyroos.com, bridesmaidresses.us.com
25.3.2013 8:00| autor: Redakce
Více o tématu: 2013

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist