Módní průvodce: Trendy pro JARO 2011

Jaro je vždy plné jasných barev. A tentokrát to bude opravdu pecka! Všichni by měli zářit barvami, ale uvidíme, jaká bude realita. Široké kalhoty s vysokým pasem a také dlouhé sukně by měly patřit mezi HOT kousky. Unesete to?

1. Návrat širokých kalhot
Po dlouhé době se znovu vracejí na scénu a Marc Jacobs i Tommy Hilfiger dovedly šikoré kalhoty s vysokým pasem k dokonalosti. Pokud jste majitelkou výstavní postavy, směle do toho, perfektně si prodloužíte nohy.

JARO 2011 Marc by Marc Jacobs, Tory Burch, Jason Wu, Tommy Hilfiger

2. Živá oranžová
Oranžová barva patří téměř ke každému jaru. Dokáže totiž úžasně probudit a upozornit okolí na váš model. Pokud se chcete obléknout do oranžové celá, zvolte nějaký zajímavý střih. A pokud nechcete upoutat všechny na ulici, zkuste kombinaci oranžové s bílou nebo zemitou barvou, ubere na síle oranžová a přitom ji nechá hezky vyniknout.

 

Módní doplňky – inspirativní fotogalerie

módní doplňky inspirace fotogalerie

3. Nesmrtelný futuristicky vojenský styl
Na futuristicky vojenský styl upozornila už v roce 2003 Victoria Barlett. Postupem času se tento styl vyvíjel až do současného trendu – bílé pruhy, jasně definované linie nebo pohodlí ve volnosti, a doslova armáda bílé barvy.

JARO 2011 Alexander Wang, VPL, Rag & Bone, Altuzarra.

4. Dlouhá sukně
Šílenství mini sukní se už po několik sezon pokouší ukončit nástup dlouhých sukní s prakticky jakýmkoliv střihem. Pro nadcházející sezonu JARO 2011 bude u delších sukní nejdůležitější elegance a sofistikovanost, takže si dejte pozor, po jakém kousku sáhnete.

 


JARO 2011 Marc by Marc Jacobs, Proenza Schouler, Suno, Vena Cava.

5. Pyžamová párty po celý den
Každý rok se objevuje trend, který je potencionálně nositelný, ale nedokážeme si představit, že bychom v něčem takovém vyšly na ulici. Takovým mým tipem je pro tento rok právě styl á la pyžamo. Hedvábné kalhoty, jednoduché střihy, titěrné vzory, jen aby to vypadalo, že se jedná o pyžamo po babičce 🙂

JARO 2011 od Karen Walker, Vena Cava, Suno, Band of Outsiders.

18.1.2011 12:00| autor: Renata Jarošová

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist