Módní hrůzy roku 2011

Podívejte se na deset nejnevkusnějších modelů, v nichž se letos promenovaly celebrity – který je podle vás nejhorší?

Leona Lewis
Návrhář tohoto modelu musel být pod vlivem omamných látek. Těžko říct, pod jakým vlivem byla někdejší vítězka X Factoru Leona Lewis, když si tyto šaty oblékala. Smyslná pusinka připravená k políbení? Spíš vrchol nevkusu.

Cheryl Cole
Zpěvačku vyhlášenou svou jemnou krásou byste na této fotografii sotva poznali. Styl osmdesátých let vyhnaný do extrému je v dnešní době jako pěst na oko a kombinace barev je stejně děsivá jako natupírované háro. Nemluvě o otřesně dlouhých kalhotách, pod kterými se ztrácí i kus chodníku. Ztratila Cheryl soudnost?

Nicole Kidman
Oscarová herečka by se měla držet romantické image. Pokus o drsoňku v kůži prostě nevyšel. Navíc se zdá, že v tomto upjatém, nepohodlném outfitu sotva mohla hýbat rukama. Nicole se v tomto kostýmku evidentně necítila svá, jak to dokazuje křečovitý úsměv i zaťaté pěsti.

Jessie J
Tak tohle by nenašlo pochopení ani v cirkusové aréně. Těžko posoudit, co vypadá hůř – zda bílé legíny lemované barevnými třpytkami, podivný topík tělové barvy vytvářející neforemný tvar hrudníku, nebo zlaté boty na šněrování. Všechno dohromady to nicméně vytváří horkého kandidáta na nejhorší outfit roku…

Jaime Winstone
Pokud jste si při prohlížení předešlého obrázku mysleli, že už nemůže být hůř, tak vězte, že může. Herečka Jaime Winstone svůj nepochopitelný model korunovala ještě nepochopitelnějším make-upem, a hrůzu nahání i účes.

Tara Palmer-Tomkinson
Pokud se na svatbě prince Williama zraky přítomných na chvíli odvrátily od půvabné nevěsty, bylo to díky této hrůze. Outfit á la Modrý Elf praštil do očí každého a jeho fotografie obletěly světová zpravodajství.

Tulisa
Vesmírný kostým by možná našel uplatnění v béčkovém sci-fi filmu, na těle zpěvačky Tulisy Contostavlos ale dobrou práci nevykonal. Jak vidno, není tak úplně pravda, že dívky s dokonalým tělem vypadají dobře v čemkoli…

Pixie Geldof
Grunge nezemřel, grunge žije!, sděluje podivná image dcery slavného muzikanta Boba Geldofa. Pokus o rebelskou image vypadá v tomto případě bohužel poněkud násilně.

[[related]]
Sarah Jessica Parker
Tuhle sympaťačku zařazujeme na listinu nejhorších outfitů roku vskutku neradi. Ty punčocháče v kombinaci se šňerovacími lodičkami si to ale zaslouží. Zářivě barevné silonky jsou sice letos v módě, ale korunovat to všechno ještě hadí kabelkou? Zkrátka, celé to vypadá spíš jako kreace desetileté holčičky…

Katy Perry
Na svůj věk zapomněla také zpěvačka Katy Perry, když vyrazila na premiéru Šmoulů jako postavička, které ve filmu propůjčila hlas. Omluvit se to v této souvislosti dá, ale… místo obdivu si vysloužila jen klepání na čelo.

Módní doplňky – inspirativní fotogalerie

módní doplňky inspirace fotogalerie

27.12.2011 12:00| autor: Nataša Slánská

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist