Lučina doma vyrobená se smetanou
Jogurt smícháme se zakysanou smetanou, dle chuti osolíme (na přípravu lučiny, kterou chceme dále použít na výrobu sladkých dezertů, nesolíme!). Na sklenici položíme čistou utěrku, do které nalijeme připravenou směs, zakryjeme víčkem a necháme do druhého dne v lednici, aby se...
Je vynikající.
Dělávám ji dost často, u nás je velice oblíbená. Dokonce i dělám pro kamarádku , která ji má velice ráda.
Lučina doma vyrobená se smetanou som ešte nerobila.
dělávám i se sladkou smetanou, kterou trošku vyšlehám…Lučina je pak nadýchanější
Zkusit bych to mohla,vypadá to celkem snadný.
Ještě jsem jí nedělala, vyzkouším.
Lučinu vyrobenou doma dělám, je vynikající
Lučinu doma vyrobenou se smetanou jsem ještě nedělala.
Lučina doma vyrobená se smetanou je jistě dobrá.