lucina.jpg

Lučina doma vyrobená se smetanou

Jogurt smícháme se zakysanou smetanou, dle chuti osolíme (na přípravu lučiny, kterou chceme dále použít na výrobu sladkých dezertů, nesolíme!). Na sklenici položíme čistou utěrku, do které nalijeme připravenou směs, zakryjeme víčkem a necháme do druhého dne v lednici, aby se...

Diskuze

9 komentářů

    s
    stendy

    Je vynikající.

    p
    Pavlína Skýbová

    Dělávám ji dost často, u nás je velice oblíbená. Dokonce i dělám pro kamarádku , která ji má velice ráda.

    j
    jankac

    Lučina doma vyrobená se smetanou som ešte nerobila.

    g
    glady

    dělávám i se sladkou smetanou, kterou trošku vyšlehám…Lučina je pak nadýchanější

    p
    pepina

    Zkusit bych to mohla,vypadá to celkem snadný.

    l
    ladouch

    Ještě jsem jí nedělala, vyzkouším.

    l
    lucik21

    Lučinu vyrobenou doma dělám, je vynikající

    b
    Bobina1

    Lučinu doma vyrobenou se smetanou jsem ještě nedělala.

    s
    stana1

    Lučina doma vyrobená se smetanou je jistě dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist