karbanatky-z-lososa.jpg

Lososové karbanátky s petrželkou

Těstíčko: 100 g hladké mouky, 2 vejce, olej na smažení Rohlík natrháme na kousky a navlhčíme mlékem. Rybí maso semeleme nebo nasekáme najemno a smícháme s navlhčeným rohlíkem, vejcem, jemně sekanou petrželovou natí, solí a pepřem. Z těsta tvarujeme karbanátky a obalíme v těstíčku. Smažíme dozlatova.

Diskuze

4 komentáře

    l
    lucik21

    karbanátky z lososa jsem neměla, ale dala bych si

    j
    jankac

    Lososa by som si radšej dala čistého ako karbanátky z neho.

    b
    Bobina1

    Karbanátky z lososa jsou dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist