Losos so zelenou fazuľkou

Suroviny

losos
600 g
fazole
500 g
černé koření
oregáno
1 ČL
olej
česnek
2 stroužku
zeleninový vývar
150 ml
kečup
1 ČL
citrónová šťáva
1 ČL
petrželová nať
1 ČL

Postup přípravy:

Umyté mäso rozdelíme na 4 porcie, osolíme, okoreníme bielym mletým korením, oreganom a odložíme na 2–3 hodiny do chladu. 

Na väčšej panvici rozohrejeme olej a porcie lososa opečieme z oboch strán domäkka.
Vyberieme ich na tanier a do výpeku dáme opiecť fazuľku, pretlačný cesnak, mleté čierne korenie a soľ.

Zalejeme vývarom a necháme zakryté 5 minút podusiť.
Lososa podávame s udusenou fazuľkou, ktorú prelejeme kečupom.
Pokvapkáme citrónovou šťavou, prípadne ozdobíme kolieskom citróna a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2011 11:08| autor: Melon

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist