Losos so zelenou fazuľkou

Suroviny

losos
600 g
fazole
500 g
černé koření
oregáno
1 ČL
olej
česnek
2 stroužku
zeleninový vývar
150 ml
kečup
1 ČL
citrónová šťáva
1 ČL
petrželová nať
1 ČL

Postup přípravy:

Umyté mäso rozdelíme na 4 porcie, osolíme, okoreníme bielym mletým korením, oreganom a odložíme na 2–3 hodiny do chladu. 

Na väčšej panvici rozohrejeme olej a porcie lososa opečieme z oboch strán domäkka.
Vyberieme ich na tanier a do výpeku dáme opiecť fazuľku, pretlačný cesnak, mleté čierne korenie a soľ.

Zalejeme vývarom a necháme zakryté 5 minút podusiť.
Lososa podávame s udusenou fazuľkou, ktorú prelejeme kečupom.
Pokvapkáme citrónovou šťavou, prípadne ozdobíme kolieskom citróna a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2011 11:08| autor: Melon

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist