Losos s koprem a citrónem

Pekáček vymažeme máslem, položíme na něj omytého lososa, osollíme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme asi lžící posekaného kopru. Navrch položíme malý plátek másla a pečeme na 200°C 15-20 minut. Podáváme s bramborem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

14 komentářů

    Viky17

    Losos máme moc rádi a na všechny způsoby, vzhledem k tomu, že se jená o mořskou rybu naní její cena až tak dramatická a dáme jí přednost před vepřovým masem :-))))

    l
    lucik21

    lososa zbožňuju a dělám ho na všelijaké způsoby

    h
    helenadon

    tak taková kombinace s koprem mě nmeuchvátila

    k
    krockovapavla

    Losos jako rybička mi docela chutná a ujde.

    i
    ivetinkav

    hm, to je zajimavý recept, hned bych si to dala, škoda že ní fotečka

    a
    atanera

    Ryba já moc nejím ale lososa někdy ano tak možná někdy vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    tak lososa bych si hned dala , ale bez toho kopru – ten bohužel nesnáším

    l
    ladouch

    Kopr i lososa můžeme, určitě vyzkouším.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    b
    Bobina1

    Určitě dobré. Už jsme ryby dlouho neměli.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist