Losos s koprem a citrónem
Pekáček vymažeme máslem, položíme na něj omytého lososa, osollíme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme asi lžící posekaného kopru. Navrch položíme malý plátek másla a pečeme na 200°C 15-20 minut. Podáváme s bramborem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
Losos máme moc rádi a na všechny způsoby, vzhledem k tomu, že se jená o mořskou rybu naní její cena až tak dramatická a dáme jí přednost před vepřovým masem :-))))
lososa zbožňuju a dělám ho na všelijaké způsoby
tak taková kombinace s koprem mě nmeuchvátila
Losos jako rybička mi docela chutná a ujde.
hm, to je zajimavý recept, hned bych si to dala, škoda že ní fotečka
Ryba já moc nejím ale lososa někdy ano tak možná někdy vyzkouším
tak lososa bych si hned dala , ale bez toho kopru – ten bohužel nesnáším
Kopr i lososa můžeme, určitě vyzkouším.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Určitě dobré. Už jsme ryby dlouho neměli.