losos.jpg

Losos na šlehačce se špenátem

Filety lososa opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme a nakonec zakápneme citrónovou šťávou. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky, mražené špenátové listy necháme povolit, pak je nakrájíme nahrubo. Na oleji zprudka osmahneme cibuli a česnek, vmícháme špenát, pokrm osolíme a opepříme, necháme chvíli...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Losos na šlehačce se špenátem je určite výborný.

    l
    ladouch

    Dala bych si ho výrborná kombinace.

    l
    lucik21

    Lososa mám ráda, dala bych si hned

    b
    Bobina1

    Losos na šlehačce se špenátem – vynikající.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist