Losos na másle s bylinkami
Lososa naporcujeme, posolíme, opepříme bílým pepřem a pokapeme trošku citronovou šťávou. Na pánvi rozehřejeme máslo (můžeme napůl s olejem) a lososa opečeme z obou stran. Pak přendáme na talíř. Do másla rozdrobíme 1-2 kostky Knorr tymián-bazalka a zpěníme, hned zalijeme trochou vody a malinko...
Dobrý, máslo a ryba, to musí vždycky chutnat.
Losos je dobrá rybička a tohle musí po bylinkách luxusně vonět.
myslím že recept je převzaný odemě a to doslova,nevadí že jste jej dala na stránky ale že jste neuvedla pravého autora
zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂
myslím , že by to vůbec nemuselo být špatné – líbí se mi ta smetana !
Ryby mame na jidelnicku casto vcetne lososa. Delavam take i s bylinkami.
je skvělý na všechny možné způsoby