Losos na másle s bylinkami

Lososa naporcujeme, posolíme, opepříme bílým pepřem a  pokapeme trošku citronovou šťávou. Na pánvi rozehřejeme máslo (můžeme napůl s olejem)  a lososa opečeme z obou stran. Pak přendáme na talíř. Do másla rozdrobíme 1-2 kostky Knorr tymián-bazalka a zpěníme,  hned zalijeme trochou vody a malinko...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jenetka

    Dobrý, máslo a ryba, to musí vždycky chutnat.

    d
    Daniela76

    Losos je dobrá rybička a tohle musí po bylinkách luxusně vonět.

    yveta

    myslím že recept je převzaný odemě a to doslova,nevadí že jste jej dala na stránky ale že jste neuvedla pravého autora

    c
    chiappa

    zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂

    x
    xxkouckaxx

    myslím , že by to vůbec nemuselo být špatné – líbí se mi ta smetana !

    j
    jitkaji

    Ryby mame na jidelnicku casto vcetne lososa. Delavam take i s bylinkami.

    c
    chiappa

    je skvělý na všechny možné způsoby

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist