losos-s-kaviarovou-cepickou-352x198.jpg

Losos s kaviárovou čepičkou

Pokapejte citrónovou šťávou 4 porce (podkovy) lososa, osolte a nechte chvíli rozležet. Pak je posypte kmínem, pepřem a obalte v hladké mouce. V pánvi na rozehřátém oleji je z obou stran upečte a položte na papírový ubrousek (odsaje přebytečný tuk). Dejte na talíře, nalijte na...

Diskuze

2 komentáře

    l
    libelula

    Byla to super inspirace na nedělní oběd. Osobně lososa upravuji trochu jinak, ale i tak mi to moc chutnalo.

    b
    bobina1

    To vypadá moc dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist