Lomnická roštěná s chřestem a petrželkou

Z roštěnky nakrájíme 4 plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a na poloviční dávce másla opečeme. Vařený nebo sterilovaný chřest zahřejeme a upravíme na talíř, polijeme horkým máslem a posypeme natvrdo uvařenými posekanými vejci. Roštěnky položíme k chřestu a polijeme šťávou z opečeného masa. Jako přílohu...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Nějak nemusím chřest, tak mě tenhle recept neláká.

    x
    xxkouckaxx

    Neobvyklá kombinace roštěné, chřestu a vajec – opravdu dost neobvyklé !

    k
    krockovapavla

    Roštěnou mám hodně moc ráda, vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    roštěnku miluji , ale nevím jak chutná chřest , takže chuť neposoudím

    k
    Karunka

    Zaujal mě tam ten chřest, vůbec s ním nemám zkušenosti

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist