Lívanečky z podmáslí
Podmáslí smícháme s moukou, žloutky, cukrem a solí. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Smažíme malé lívanečky, které můžeme potřít ochuceným tvarohem, zakysanou smetanou. Navrch dozdobíme jahodou. Můj tip: Lívanečky budou ještě chutnější, když použijeme ochucené podmáslí – nejlépe jahodové.
Mňam. Lívanečky a ještě s podmáslím. Tento recept určitě vyzkouším. Věděli jste, že jsou důvody, proč bychom měli pravidelně podmáslí pít?
Také dělám ale přidávám ještě trochu ovesných vloček.
ty dělám,jsou výborné, s povidly a slehačkou
aj ked som si musela vyhladať čo je podmáslí lebo som to ešte nikdy nepoužívala tak tento recept určite vyskúšam 🙂 bodli by také raňajky
Určitě u nás budou, děti je mají moc rádi a vnouček taky.
Lívanečky jsou lehoučké, nadýchané, opravdu můžu doporučit.
lívanečky z podmáslí budou určitě moc dobré, vyzkouším
Tuto lahůdku uvítají předevčím děti.
Lívanečky z podmáslí jsou výborné, jsou lehčí než zadělávané mlékem. Podmáslí mám vůbec ráda na pečení.