livanecky.jpg

Lívanečky z podmáslí

Podmáslí smícháme s moukou, žloutky, cukrem a solí. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Smažíme malé lívanečky, které můžeme potřít ochuceným tvarohem, zakysanou smetanou. Navrch dozdobíme jahodou. Můj tip: Lívanečky budou ještě chutnější, když použijeme ochucené podmáslí – nejlépe jahodové.

Diskuze

12 komentářů

    Monika

    Mňam. Lívanečky a ještě s podmáslím. Tento recept určitě vyzkouším. Věděli jste, že jsou důvody, proč bychom měli pravidelně podmáslí pít?

    e
    Elisa19

    Také dělám ale přidávám ještě trochu ovesných vloček.

    m
    martinnatr

    ty dělám,jsou výborné, s povidly a slehačkou

    l
    Lucia123

    aj ked som si musela vyhladať čo je podmáslí lebo som to ešte nikdy nepoužívala tak tento recept určite vyskúšam 🙂 bodli by také raňajky

    l
    ladouch

    Určitě u nás budou, děti je mají moc rádi a vnouček taky.

    l
    lidka2

    Lívanečky jsou lehoučké, nadýchané, opravdu můžu doporučit.

    l
    lucik21

    lívanečky z podmáslí budou určitě moc dobré, vyzkouším

    v
    viki11

    Tuto lahůdku uvítají předevčím děti.

    g
    glady

    Lívanečky z podmáslí jsou výborné, jsou lehčí než zadělávané mlékem. Podmáslí mám vůbec ráda na pečení.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist