Lívanečky z podmáslí

Suroviny

podmáslí
1/2 l
cukru
1 PL
soli
1 špetka
hrubé mouky
200 g
vejce
2 ks
na potření tvaroh nebo zakysaná smetana
jahody na dozdobení

Postup přípravy:

Podmáslí smícháme s moukou, žloutky, cukrem a solí. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Smažíme malé lívanečky, které můžeme potřít ochuceným tvarohem, zakysanou smetanou. Navrch dozdobíme jahodou.
Můj tip: Lívanečky budou ještě chutnější, když použijeme ochucené podmáslí – nejlépe jahodové.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.5.2013 4:26| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist