livance-ze-zakysane-smetany-352x198.jpg

Lívance ze zakysané smetany s ovocným přelivem

Žloutky rozkvedlejte ve smetaně, přidejte cukr a postupně přimíchávejte mouku prosetou s práškem do pečiva. Z bílků a soli ušlehejte pevný sníh a lehce ho vmíchejte do hmoty. Pokud je těsto řídké, přisypte ještě trochu mouky. Lívanečník nebo pánvičku vymažte olejem a usmažte lívance, které...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist