livance-s-jatry.jpg

Lívance s játry a bramborami

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Játra‚ syrové brambory a cibuli umeleme‚ přidáme sůl‚ mouku‚ pepř a česnek. Promícháme a lžící vkládáme na rozpálený tuk. Opékáme z obou stran. Jako příloha se hodí vařené brambory a zelenina.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jenetka

    Takové jídlo – proč ne.

    x
    xxkouckaxx

    Lívance s játry a bramborami – to vypadá na chutný a rychlý oběd !

    l
    lucik21

    zatím jsem nezkoušela a ani zkoušet nebudu

    k
    krockovapavla

    No lívance mi moc nechutnají a tato kombinace mi příliš nevoní.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist