livance-s-jatry-352x198.jpg

Lívance s játry a bramborami

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Játra‚ syrové brambory a cibuli umeleme‚ přidáme sůl‚ mouku‚ pepř a česnek. Promícháme a lžící vkládáme na rozpálený tuk. Opékáme z obou stran. Jako příloha se hodí vařené brambory a zelenina.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jenetka

    Takové jídlo – proč ne.

    x
    xxkouckaxx

    Lívance s játry a bramborami – to vypadá na chutný a rychlý oběd !

    l
    lucik21

    zatím jsem nezkoušela a ani zkoušet nebudu

    k
    krockovapavla

    No lívance mi moc nechutnají a tato kombinace mi příliš nevoní.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist