Lín ve slaninovém prstýnku, se zeleninou a koprem

Suroviny

filety z lína
400 g
uzený bok nebo anglická slanina (plátky)
150 g
mladá cibulka
1 svazek
červená paprika
1 ks
čerstvý kopr
dle chuti
sůl, pepř čerstvě mletý
dle chuti

Postup přípravy:

Filet nakrájíme na špalíky, papriku na proužky a cibulku na válečky. Rozprostřeme si plátky uzeného a kolmo na ně vložíme lína. Osolíme a opepříme, přidáme papriku, cibulku a snítku kopru. Smotáme do prstýnků a propíchneme vždy kovovou jehlicí. Necháme 10 minut odstát a grilujeme na středním žáru z každé strany asi 3–4 minuty.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist