Lín ve slaninovém prstýnku, se zeleninou a koprem

Suroviny

filety z lína

400 g

uzený bok nebo anglická slanina (plátky)

150 g

mladá cibulka

1 svazek

červená paprika

1 ks

čerstvý kopr

dle chuti

sůl, pepř čerstvě mletý

dle chuti

Postup přípravy:

Filet nakrájíme na špalíky, papriku na proužky a cibulku na válečky. Rozprostřeme si plátky uzeného a kolmo na ně vložíme lína. Osolíme a opepříme, přidáme papriku, cibulku a snítku kopru. Smotáme do prstýnků a propíchneme vždy kovovou jehlicí. Necháme 10 minut odstát a grilujeme na středním žáru z každé strany asi 3–4 minuty.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist