lilky-se-zeleninou-352x198.jpg

Lilky se zeleninou a zálivkou

Zálivka: 2 lžíce hladké mouky, 50 ml oleje, 100 ml rajčatové šťávy, sůl, pepř Lilky důkladně omyjte a osušte, odkrojte stopky a každý příčně nařízněte. Opečte lilky na oleji a dejte na stranu. Na tomtéž oleji osmažte nadrobno nakrájené cibule, papriky, fefronku...

Diskuze

1 komentář

    p
    pavlinf

    lákavé

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist