Lilek se sýrovou omáčkou a s česnekem
Lilek omyjeme, nakrájíme na nudličky a zprudka orestujemena olivovém oleji doměkka. Přidáme česnek a restujeme téměř dozlatova. Nyní doplníme bazalku, sůl a pepř. Na závěr přijde sýr Apetito nebo hotová sýrová omáčka. Vše rozředíme mlékem nebo smetanou. Povaříme mírně cca 5 minut...
Výborný a jednoduchý recept:)Jen jsem si ho trochu upravila podle toho, co jsem měla doma:)Takže jsem dala tavený neochucený sýr, místo bazalky provensalský koření a navíc jsem tam dala na kostičky šunku a opravdu rychlý a dobrý recept:) Doporučuju:)
Děkuji za tip!!! Poprvé jsem lilek ochutnala a tento recept obsahuje vše, co mám ráda. Navíc: je rychlý.
recept nejen pro vegetariány, ale také pro všechny milovníky jídel s příchutí Itálie – tak tohle vypadá skvěle !
Zajímavý recept s lilkem. Díky za něj. Vyzkouším až se urodí.
Lilek doma děláme plněný masem a sýrem, tohle je zase něco jiného vyzkouším.
lilek jsem zatím jedla jen zapečený se sýrem , ale vypadá to dobře !
Je to zajímavý recept, ale asi by to u nás úspěch nemělo.
K lilku jsem měla vždy nedůvěru, ale když čtu tento recept, láká mne to vyzkoušet. Třeba po ochutnání změním názor.