Lilek se sýrovou omáčkou a s česnekem

Lilek omyjeme, nakrájíme na nudličky a zprudka orestujemena olivovém oleji doměkka. Přidáme česnek a restujeme téměř dozlatova. Nyní doplníme bazalku, sůl a pepř. Na závěr přijde sýr Apetito nebo hotová sýrová omáčka. Vše rozředíme mlékem nebo smetanou. Povaříme mírně cca 5 minut...

Diskuze

10 komentářů

    Blanka

    Výborný a jednoduchý recept:)Jen jsem si ho trochu upravila podle toho, co jsem měla doma:)Takže jsem dala tavený neochucený sýr, místo bazalky provensalský koření a navíc jsem tam dala na kostičky šunku a opravdu rychlý a dobrý recept:) Doporučuju:)

    i
    Ifka

    Děkuji za tip!!! Poprvé jsem lilek ochutnala a tento recept obsahuje vše, co mám ráda. Navíc: je rychlý.

    x
    xxkouckaxx

    recept nejen pro vegetariány, ale také pro všechny milovníky jídel s příchutí Itálie – tak tohle vypadá skvěle !

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept s lilkem. Díky za něj. Vyzkouším až se urodí.

    l
    ladouch

    Lilek doma děláme plněný masem a sýrem, tohle je zase něco jiného vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    lilek jsem zatím jedla jen zapečený se sýrem , ale vypadá to dobře !

    b
    Bobina1

    Je to zajímavý recept, ale asi by to u nás úspěch nemělo.

    z
    Zuzana2403

    K lilku jsem měla vždy nedůvěru, ale když čtu tento recept, láká mne to vyzkoušet. Třeba po ochutnání změním názor.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist