Letní boršč
Lístky červené řepy odstraníme od stonků, řepu očistíme a nakrájíme na proužky, stonky nakrájíme na kostky, dáme do hrnce s vařící vodou, přidáme mrkev a vaříme 10 – 15 minut. Poté přidáme nakrájené lístky červené řepy, očištěné lilky, rajčata, brambory, zelenou nať...
Boršč ten já mám ráda.
Letní boršč – je to jednodušší, ale není to ono
Letní boršč moc nemusím.
zajímavý recept a bez masa, to by jedla dcera
Boršč jsem nikdy neměla ráda, je to jako pejsek s kočičkou….
Letní boršč som ešte nejedla, hoci som ho už veľa krát chcela uvariť.
Máme rádi klasický boršč, dělám ho docela často. Chutná všem v létě i v zimě 🙂
zajímavý recetp, doposud jsem jej neznala, určitě vyzkouším
Letní boršč je výborná letní polévka plná zeleniny. V létě určitě každému přijde vhod.
mám ho ráda, ale ten s masem
Letní boršč jsem ještě neměla, boršč moc nemusím
Boršč mezi polévkami není zrovna můj favorit.