borsc_1.jpg

Letní boršč

Lístky červené řepy odstraníme od stonků, řepu očistíme a nakrájíme na proužky, stonky nakrájíme na kostky, dáme do hrnce s vařící vodou, přidáme mrkev a vaříme 10 – 15 minut. Poté přidáme nakrájené lístky červené řepy, očištěné lilky, rajčata, brambory, zelenou nať...

Diskuze

12 komentářů

    nova2

    Boršč ten já mám ráda.

    s
    sumka55

    Letní boršč – je to jednodušší, ale není to ono

    s
    stana1

    Letní boršč moc nemusím.

    m
    martinnatr

    zajímavý recept a bez masa, to by jedla dcera

    k
    konupkova10

    Boršč jsem nikdy neměla ráda, je to jako pejsek s kočičkou….

    j
    jankac

    Letní boršč som ešte nejedla, hoci som ho už veľa krát chcela uvariť.

    l
    lidka2

    Máme rádi klasický boršč, dělám ho docela často. Chutná všem v létě i v zimě 🙂

    g
    glady

    zajímavý recetp, doposud jsem jej neznala, určitě vyzkouším

    v
    viki11

    Letní boršč je výborná letní polévka plná zeleniny. V létě určitě každému přijde vhod.

    l
    ladouch

    mám ho ráda, ale ten s masem

    l
    lucik21

    Letní boršč jsem ještě neměla, boršč moc nemusím

    b
    Bobina1

    Boršč mezi polévkami není zrovna můj favorit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist