Langoše bez kynutí s česnekem a sýrem

Suroviny

česnek
3 stroužky
droždí
42 g
hladká mouka
500 g
mléko
350 ml
sůl
1 ČL

Postup přípravy:

Do větší mísy nasypeme hladkou mouku. Část odměřeného mléka odlijeme do hrnečku a dáme ohřát do mikrovlné trouby, zbytek do mísy. Do ohřátého mléka rozdrobíme kostku droždí a také přidáme do mísy. Dále přidáme lžičku soli a vše dobře promícháme (můžeme ředit mlékem). Odebereme si malou lžičkou kousek z těsta a uválíme na placku, která by měla jít vytahat do stran. Na pánvi si rozpálíme olej (langoš musí v oleji plavat) a smažíme dozlatova. Mezitím si v misce rozmícháme kečup s prolisovaným česnekem. Tím pak usmažený langoš potřeme, můžeme posypat strouhaným sýrem. Jestliže nespotřebujete všechno připravené těsto, můžete dát do lednice a znova použít další den. Trochu nakyne, ale to vůbec nevadí. Pokud máte rádi sladké, můžete si langoš namazat i marmeládou.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.11.2014 2:41| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist