brambory_2.jpg

Lahůdkové brambory s petrželkou

Brambory řádně omyjeme a nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Položíme na plech vyložený pečícím papírem a v troubě předehřáté na 190°C pečeme, dokud se nenafouknou a na povrchu nezčervenají. Pak jeden plátek po druhém otočíme a dopečeme i z druhé strany. Brambory přesypeme do mísy, přidáme k nim plátky...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Jednoduchý,rychlý a výborný recept.

    s
    sumka55

    Lahůdkové brambory s petrželkou- taky do brambor přidávám česnek

    j
    jankac

    Lahůdkové brambory s petrželkou – dobrá chuťovka.

    s
    stana1

    Lahůdkové brambory s petrželkou – dobrá a lehká večeře.

    l
    lucik21

    Lahůdkové brambory s petrželkou dělávám, jsou vynikající

    l
    ladouch

    Je to moc dobré, já dávám ještě trochu česneku.

    b
    Bobina1

    Lahůdkové brambory s petrželkou jsou dobré. Taky dělám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist