kure-parmentier.jpg

Lahodné kuře po francouzsku s parmezánem

1. Připravte běžným způsobem bramborovou kaši, dochuťte ji oříškem másla a trochou smetany, solí a pepřem. Kaše by neměla být moc řídká, abyste ji později mohli tvarovat ve formičce. Můžete samozřejmě použít i zbylou kaši. 2. V pánvi rozpusťte trošku másla, přidejte lžíci...

Diskuze

6 komentářů

    r
    renda4141

    Lahodné kuře po francouzku vypadá luxusně a určitě i tak chutná.

    j
    jenetka

    Od pohledu na recept je to dobré až na tři suroviny z mého pohledu.

    j
    jankac

    Lahodné kuře po francouzsku vypadá na obrázku perfektne, ale ja by som sa s tým nezaťažovala.

    l
    lucik21

    Lahodné kuře po francouzsku vypadá dobře

    s
    stana1

    Lahodné kuře po francouzsku, kdyby mě ho někdo připravil, tak bych jej ochutnal.

    l
    ladouch

    Určitě je to dobé, ale zkoušet to radši nebudu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist