kruti-jatra.jpg

Lahodná krůtí játra se zázvorem a Martini

Krůtí játra očistíme, nakrájíme, lehce zastříkneme Martini a necháme marinovat. Očištěný zázvor nakrájíme najemno. V pánvi rozpustíme máslo, orestujeme na něm jemně krájený zázvor, ochutíme solí a pepřem. Marinovaná játra prudce a krátce opečeme na másle z obou stran, ochutíme solí, pepřem a podáváme.

Diskuze

5 komentářů

    r
    renda4141

    Tento receptík jsem jsem ještě nezkoušela, a ani nebudu nemám ráda játra.

    j
    jankac

    Krůtí játra idem variť, len nemám chren, ani Marttinni, tak bude len klasika, ale raz vyskúšam.

    Viky17

    Krůtí játra mám ráda, tohle je velmi lákavý recept z dobrých ingrediencí, musím ho určitě vyzkoušet.

    l
    lucik21

    Játrům moc neholdujeme

    b
    Bobina1

    Krůtí játra jsem ještě nedělala a ani nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist