ryze.jpg

Lahodná bílá rýže

Do hrnce vlijeme vodu, osolíme, přidáme roztlučená zrna kardamonu, hřebíček a celou skořici a přivedeme k varu. Do vařící vody vsypeme skleničku propláchnuté rýže a vaříme do poloměkka. Na pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Na ni pak vylijeme rýži se zbytkem...

Diskuze

7 komentářů

    l
    ladouch

    Rýže se u nás konzumuje často, máme ji rádi.

    m
    martinnatr

    správně uvařit rýži je docela kumšt

    j
    jankac

    Do ryže nedávam toľko druhov korenín, neviem či by mi ju jedli s toľkými príchuťami.

    l
    lucik21

    rýži mám jako přílohu nejraději, určitě si ji udělám

    v
    viki11

    Dobrá rýže vždy přijde vhod. Syn rýži má nejraději ze všech příloh.

    g
    glady

    Docela klasika, nic světoborného, ale dobrá příloha

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist