kynute-pletence.jpg

Kynuté pletence se skořicí

Nejprve si zaděláme kvásek. V menší misce si rozdrobíme droždí, přidáme špetku cukru, zalijeme asi půl deci vlažného mléka a přidáme asi půl lžičky polohrubé mouky, rozmícháme a necháme kynout. Pak si připravíme velkou mísu, kam nasypeme mouku, zlehka osolíme a uděláme doprostřed důlek, nasypeme cukr. Žloutky...

Diskuze

7 komentářů

    m
    magic11

    dotaz pro ty, co už ho dělali: musí se opravdu smažit v oleji nebo stačí dát péct do trouby?

    s
    sumka55

    Kynuté pletence se skořicí taky mi to připomíná trdelník, ten jsem dělala a byla to katastrofa

    l
    ladouch

    Už jsem ho dělala a byl moc dobrý, připomíná vzdáleně chutí trdelník.

    nova2

    Jednoduchý recept a vypadá to na první pohled velice dobře. Doufám, že až vyzkouším, že bude i tak chutnat.

    l
    lidka2

    Recept znám, líbí se mi, ale zatím jsem se k pečení téhle dobroty neodhodlala.

    j
    jankac

    Kynuté pletence se skořicí vypadajú pekne.

    b
    bobina1

    Kynuté pletence se skořicí vypadají dobře a myslím, že i dobré budou.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist