makova.jpg

Maková kuchařka - Abrahámová Mária, Čechovičová Gabriela

Anotace: Mák patří odjakživa k naší národní tradici. Je cennou surovinou nejen pro svůj přirozeně vysoký obsah vápníku, ale umí také dodat jídlům neopakovatelný šmrnc. V knize slovenské autorky Gabriely Čechovičové najdete škálu receptů na slané i sladké makové pokrmy, mnoho zajímavých informací o historii pěstování různých odrůd máku a tipy, jak mák zařadit do jídelníčku.

Vydává nakladatelství Esence. Zdroj: archiv redakce

6 / 34

Maková kuchařka - Abrahámová Mária, Čechovičová Gabriela

Anotace: Mák patří odjakživa k naší národní tradici. Je cennou surovinou nejen pro svůj přirozeně vysoký obsah vápníku, ale umí také dodat jídlům neopakovatelný šmrnc. V knize slovenské autorky Gabriely Čechovičové najdete škálu receptů na slané i sladké makové pokrmy, mnoho zajímavých informací o historii pěstování různých odrůd máku a tipy, jak mák zařadit do jídelníčku.

Vydává nakladatelství Esence. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist