Květákový salát s vejci

Suroviny

majonéza
8 PL
květák střední velikosti
1 ks
natvrdo uvařená vejce
4 ks
nasekaný kopr
2 PL
sůl
hrubě drcený pepř

Postup přípravy:

Květák očistíme, pod tekoucí vodou omyjeme a rozebereme na růžičky. Rozebraný květák nasypeme do vařící osolené vody a uvaříme téměř do měkka. Květák slijeme a v cedníku necháme okapat. Na kostky nakrájené vejce přidáme k okapanému a mírně vychladlému květáku. Majonézu smícháme s hrubě drceným pepřem a koprem, promícháme se zeleninou a podle chuti dosolíme.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist