Květáková polévka s petrželkou

Ve slané vodě uvaříme do měkka květák, vyjmeme, rozdělíme na růžičky. Vývar zahustíme máslovou jíškou, dochutíme muškátem, petrželkou nebo pažitkou a vložíme růžičky květáku. Do polévky můžeme zavařit noky z vejce a mouky.

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    tuhle dobrotu taky dělávám a je to velikánská dobrota

    x
    xxkouckaxx

    já ten květák pasíruji aby byla krémová – tohle je jednodušší , zkusím

    h
    helenadon

    dobrá a chutná polévka z květáku se vždy podaří

    a
    aknela11

    polévka je moje oblíbená. Dělám jí stejně a je to dobrota

    z
    Zuzana2403

    Květáková polévka patří u nás doma mezi neoblíbenější.

    l
    lucinqa77

    Také vařím takovou květákovou polévku, já jen ten květák ještě umixuji a pár růžiček nechám na ozdobu 🙂

    a
    anna1

    karfiol mam velmi rada,ci uz ako hlavne jedlo alebo ako polievku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist