Květák v jogurtové marinádě po indicku

Marináda: 1/2 cibule, 3-4 stroužky česneku, mletý zázvor, kari koření, 2 dl bílého jogurtu, sůl Nejdříve připravíme marinádu. Cibuli drobně pokrájíme, přidáme rozetřený česnek, koření, vmícháme jogurt a osolíme. Očistěný květák rozebereme na růžičky, vložíme nejméně na 3 hodiny do...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Květák v jogurtové marinádě po indicku – zajímavý recept

    z
    zuzanika

    Zbožnujem všetky jedlá čo sa týkaju karfiolu 🙂

    k
    krockovapavla

    Květák nemám vůbec ráda, je to hrozné jídlo.

    sarkiska

    Květáček můžeme, takže jsem to vyzkoušela. Jen jsem přidala ještě k jogurtu lžičku tatarky-hned to bylo výraznější a zajímavější. (dávejte ale svou oblíbenou chuť, je v jídle znát- u nás vládne Hellmanns, ale co kdo ráčí:)

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! to vypadá lahodně – květák my můžeme na husto !

    a
    aknela11

    recept

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist