Květák v jogurtové marinádě po indicku
Marináda: 1/2 cibule, 3-4 stroužky česneku, mletý zázvor, kari koření, 2 dl bílého jogurtu, sůl Nejdříve připravíme marinádu. Cibuli drobně pokrájíme, přidáme rozetřený česnek, koření, vmícháme jogurt a osolíme. Očistěný květák rozebereme na růžičky, vložíme nejméně na 3 hodiny do...
Květák v jogurtové marinádě po indicku – zajímavý recept
Zbožnujem všetky jedlá čo sa týkaju karfiolu 🙂
Květák nemám vůbec ráda, je to hrozné jídlo.
Květáček můžeme, takže jsem to vyzkoušela. Jen jsem přidala ještě k jogurtu lžičku tatarky-hned to bylo výraznější a zajímavější. (dávejte ale svou oblíbenou chuť, je v jídle znát- u nás vládne Hellmanns, ale co kdo ráčí:)
olalá ! to vypadá lahodně – květák my můžeme na husto !
recept