Květák pod čepcem s mletým masem
Do mletého masa vmícháme drobně nakrájenou cibuli, vejce, přidáme 1/8 l vody, osolíme, opepříme, ochutíme muškátem. Do vymazané zapékací mísy naskládáme růžičky uvařeného květáku, ochucené mleté maso. Zapékáme asi 50 minut, před dopečením položíme na povrch 2 lžíce másla.
Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.
uvaříme a poté zapečeme s mletým masem – olalá , to to voní !
Moc květák nemusím, ale tohle je dobré.
zrovna jsem koupila mleté maso a tohle se mi dost líbí
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Květák pod čepcem vypada moc zajimavě, vyzkouším.
tohle by nemuselo být špatné – květák s muškátem krásně voní
pod čepce – huráá změna – moc díky za receptík – vyzkouším