Květák pod čepcem s mletým masem

Do mletého masa vmícháme drobně nakrájenou cibuli, vejce, přidáme 1/8 l vody, osolíme, opepříme, ochutíme muškátem. Do vymazané zapékací mísy naskládáme růžičky uvařeného květáku, ochucené mleté maso. Zapékáme asi 50 minut, před dopečením položíme na povrch 2 lžíce másla.

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    uvaříme a poté zapečeme s mletým masem – olalá , to to voní !

    k
    krockovapavla

    Moc květák nemusím, ale tohle je dobré.

    x
    xxkouckaxx

    zrovna jsem koupila mleté maso a tohle se mi dost líbí

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    j
    josef7777

    Květák pod čepcem vypada moc zajimavě, vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    tohle by nemuselo být špatné – květák s muškátem krásně voní

    a
    aknela11

    pod čepce – huráá změna – moc díky za receptík – vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist