Květák pod čepcem s mletým masem

Suroviny

květák
1 ks
mleté maso
400 g
vejce
2 ks
cibule
1 ks
strouhaný muškátový oříšek
pepř, sůl

Postup přípravy:

Do mletého masa vmícháme drobně nakrájenou cibuli, vejce, přidáme 1/8 l vody, osolíme, opepříme, ochutíme muškátem.

Do vymazané zapékací mísy naskládáme růžičky uvařeného květáku, ochucené mleté maso. Zapékáme asi 50 minut, před dopečením položíme na povrch 2 lžíce másla.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist