kuskus_1.jpg

Kuskus jako tabouleh

K jídlu jsou kupodivu i květiny jako například begonie, hrachor, mečík, kopretina věncová nebo lichořeřišnice. Vše nasekáte, celková chuť je vynikající – lichořeřišnice je totiž ostrá, begonie kyselá, kopretina nahořklá a hrachor a mečík hrají především barevně. Kuskus necháme nabobtnat v osolené vodě,...

Diskuze

11 komentářů

    nova2

    Díky zvláštním ingrediencím, pro mě nedosažitelných asi nevyzkouším.

    b
    Bobina1

    Kuskus jako tabouleh – květiny mám ráda na záhoně, nebo ve váze, ale ne na talíři.

    j
    jankac

    Kuskus jako tabouleh by som určite nejedla.

    b
    Bobina1

    Kuskus jako tabouleh – neznám, ale kuskus mě nechutná.

    j
    jankac

    Kuskus jako tabouleh – neviem, či by so to jedla, veľmi ma to neoslovilo.

    Viky17

    Kuskus jako tabouleh – připadám si jak exot když kuskus nemám ráda, jedla jsem jej několikrát v Tunisku, všichni si libivalil, ale mě dusí a připadá mi divný.

    l
    lidka2

    Krásně barevný, kytičkový recept. Netušila jsem, že jíst se dá i třeba taková begonie.

    l
    lucik21

    Kuskus zbožňují na jakýkoli způsob, jako tabouleh jsem ho ještě neměla

    g
    glady

    kuskus určitě ano……ale jíst květiny???? ani náhodou

    l
    ladouch

    Kuskus jsem jedla poprvé v Tunisu a chutnal mě, ale bez kytek.

    s
    Stendy

    Kuskus tedy opravdu nemusím. Děkuji nechci.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist