Kuskus jako tabouleh
K jídlu jsou kupodivu i květiny jako například begonie, hrachor, mečík, kopretina věncová nebo lichořeřišnice. Vše nasekáte, celková chuť je vynikající – lichořeřišnice je totiž ostrá, begonie kyselá, kopretina nahořklá a hrachor a mečík hrají především barevně. Kuskus necháme nabobtnat v osolené vodě,...
Díky zvláštním ingrediencím, pro mě nedosažitelných asi nevyzkouším.
Kuskus jako tabouleh – květiny mám ráda na záhoně, nebo ve váze, ale ne na talíři.
Kuskus jako tabouleh by som určite nejedla.
Kuskus jako tabouleh – neznám, ale kuskus mě nechutná.
Kuskus jako tabouleh – neviem, či by so to jedla, veľmi ma to neoslovilo.
Kuskus jako tabouleh – připadám si jak exot když kuskus nemám ráda, jedla jsem jej několikrát v Tunisku, všichni si libivalil, ale mě dusí a připadá mi divný.
Krásně barevný, kytičkový recept. Netušila jsem, že jíst se dá i třeba taková begonie.
Kuskus zbožňují na jakýkoli způsob, jako tabouleh jsem ho ještě neměla
kuskus určitě ano……ale jíst květiny???? ani náhodou
Kuskus jsem jedla poprvé v Tunisu a chutnal mě, ale bez kytek.
Kuskus tedy opravdu nemusím. Děkuji nechci.