Kuskus jako tabouleh

Suroviny

begonie

1 hrst

hrachor

1 hrst

mečík

1 hrst

kopretina věncová nebo lichořeřišnice

1 ks

kuskus

1 balení

olivový olej

1 PL

okurek

1 ks

rajče

2 ks

Postup přípravy:

K jídlu jsou kupodivu i květiny jako například begonie, hrachor, mečík, kopretina věncová nebo lichořeřišnice. Vše nasekáte, celková chuť je vynikající – lichořeřišnice je totiž ostrá, begonie kyselá, kopretina nahořklá a hrachor a mečík hrají především barevně. Kuskus necháme nabobtnat v osolené vodě, přidáme olivový olej a rozmícháme, aby se zrnka oddělila. Přidáme okurky a rajčata nakrájené na malé kostičky. Pokud nepřidáváme begonii, podle chuti okyselíme. Můžeme nechat odležet a vychladit v lednici. Přidáme kvítí dle dostupných možností i vlastní chuti a ihned podáváme.

Zdroj: kytkykjidlu.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.5.2015 8:24| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist