kureci-stehynka-352x198.jpg

Kuřecí stehýnka v jogurtové marinádě

Maso vložíme do mísy a posypeme nadrobno nasekanou petrželí, solí, česnekem, feferonkou a dobře promícháme. Do jogurtu nalijeme 5 lžic olivového oleje, čajovou lžičku tabasca, krátce vyšleháme a nalijeme do mísy s masem. Utěsníme a necháme marinovat minimálně 3 hodiny. Stehna vyjmeme z marinády, lžičkou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist