Kuřecí stehna se švestkami a marmeládou
Připravená kuřecí stehna si zalejeme červeným vínem, které smícháme s octem a necháme přes noc odležet v chladu. Lepší nechat kuřecí stehna odležet déle a občas je obrátit. Takto odležená stehna osušené opečeme na oleji a másle. Kuřecí maso odděláme a zbylý tuk zaprášíme moukou....
Kuřecí stehýnka na švestkách a s rozinkami – zajímavé ingredience !
Chutný a dobrý recept, moc mi zachutnal.
tak jsem si ten recept znovu prošla a asi jej vyzkouším k nedělnímu obědu
vypadá to velmi lákavě – to ovoce jistě dodá jídlu super příchuť !
vypadá to velmi lákavě – to ovoce jistě dodá jídlu super příchuť !
Tohle jsem jako malá ochutnala, ale moc mi to nechutnalo.
Tento recept je uplná delikateda, výborná chut ,super suroviny na přípravu.Všem moc chutnalo.
lepsie sa k slivkam hodi divina, alebo bravcove maso…nez kuracina
Zkusím je upéct s vínem to může být dobrý
Ta chuť může být zajímavá, nikdy jsem nic podobného nejedla
Kuře máme rádi,ale u nás moc nemusíme míchání typu slané – sladké atd. tak nevím,zda by nám doma tam ta marmeláda se švestkama chutnala..