Kuřecí směs s pórkem a kari
Maso omyjeme,nakrájíme na nudličky,přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a pórek. Potom si dáme do hrníčku olej, do kterého vsypeme kari a koření na čínu, nakonec sojovou omáčku. Vše smícháme dohromady. Pečeme na rozehřáté pánvi.
Čína je jedno z mých nejoblíbenějších jídel, doma děláme podobně:)
kuřecí „čína“ nikdy nezklame – je to rychlé a moc dobré !
tak tohle vypadá opravdu skvěle – musím to brzy zkusit !
Rychlá kuřecí čína je opravdu vynikající.
Rychlá a opravdu výborná kuřecí čína.
Cibuly ani pórek bych tam nedávala. Nevíte někdo co znamená ditení?
Taková čína, rychlá, jednoduchá, zdravá
dostala jsem takovou chuť že hned jak to půjde zkusím
úplně přesně takto dělá čínu moje mamka:-) pěkně s rýží, salátek:-) hned bych si dala:-)
velmi chutné..doporučuji
dnes jsme měli zrovna čínu na oběd 🙂 mňam :))
čínu moc nemusím,ale u nás ji mají moc rádi
Čína je dobrota
Zrovna dnes jsem toto dělala s rýží a moc moc dobrý !!!Kuřecí maso u nás vede.
tak zkusíme…
tu děláme také chutná dobře
no už se těším až si to uvařím.jenom jak jsme to četla tak se mi zbíhala slyna na jazyčku:-)
Já určitě vyzkouším – kuřecí mám ráda v jakékoliv podobě – ani dcerka s manžou nepohrdnou. Ale bez kari – to fakt nemusím !
vyzkouším
jsem vyzkoušela a ….neurazíš,neoslníš
dala by som si
Mnam kuřecí mám ráda tak to zítra hned vyzkouším
rychlé a zajímavé 🙂