kureci-prsa_4.jpg

Kuřecí prsa na másle se žampióny a vínem

Kuřecí prsa po umytí řádně osušíme, odstraníme případné kosti či blanky, na grilovací pánvi přetřené trochou másla nebo olivového oleje zprudka orestujeme z obou stran, z každé strany cca 5 minut, v této fázi NESOLÍME! V rendlíku si přepustíme téměř celé množství másla (oříšek si...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jenetka

    Výborné, akorát pro mě bez vína.

    l
    lucik21

    Kuřecí prsa na másle se žampióny a vínem vypadají moc dobře

    g
    glady

    vypadá to na výborný receptík…..kuře stokrát jinak……

    p
    patricia077

    Tak tento recept vypadá slibně, hned bych ochutnala.

    s
    Stendy

    Kuřecí prsa na másle se žampióny a vínem bych neodmítl.

    b
    Bobina1

    Kuřecí prsa na másle se žampióny a vínem jistě dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist