Kuřecí polévka pro gurmány s hráškem

1. Do většího hrnce dáme trošičku olivového oleje, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a za stálého míchání je ohříváme, až začnou měnit barvu. 2. To pak přidáme nastrouhaný na hrubém struhadle celer a mrkev a vše asi minutu restujeme. 3. Nakrájíme rajčata a přidáme...

Diskuze

4 komentáře

    h
    helenadon

    na této polévce si pochutná každý

    v
    Verka

    vývarové polévky vaříme doma hodně..takže děkuji za inspiraci..

    b
    brontik

    pro gurmány vařím

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist