Kuřecí polévka pro gurmány s hráškem

Suroviny

kuřecí maso
200 g
mražený hrášek
120 g
mrkev
1 ks
cibule
1 ks
hlávka zelí
1/4 ks
česnek
1 stroužek
stonek řapíkatý celer
1 ks
olivový olej
pepř
oregáno
bazalka
loupaná konzervovaná rajčata
400 g
těstoviny
110 g
voda
4 šálky

Postup přípravy:

1. Do většího hrnce dáme trošičku olivového oleje, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a za stálého míchání je ohříváme, až začnou měnit barvu.

2. To pak přidáme nastrouhaný na hrubém struhadle celer a mrkev a vše asi minutu restujeme.

3. Nakrájíme rajčata a přidáme i s nálevem do hrnce, přimícháme vodu a koření, přivedeme k varu a přidáme těstoviny.

4. Polévku vaříme 15 minut, poté přidáme hrášek a na proužky nakrájené kuřecí maso.

5. Všechno zvolna vaříme ještě asi 15 minut, kdo potřebuje, dochutí solí a kuřecí polévka pro gurmány je hotová.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.1.2011 8:36| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist